Over Carré college

Het Carré College staat open voor leerlingen afkomstig uit alle culturen. Deze diversiteit draagt ertoe bij dat wij 'respect voor elkaar' en voor elkaars denkwijze hoog in het vaandel hebben staan. Wij vinden het belangrijk dat al onze leerlingen zich individueel kunnen ontwikkelen. Hierbij gaan we uit van wat de leerlingen op school en later in de maatschappij het meest nodig hebben; zelfvertrouwen, respect en sociale vaardigheden scoren daarbij hoog.

Ook van belang is het vermogen om constructief mee te bouwen aan een maatschappij, waarin mensen kennis van elkaar en elkaars achtergrond hebben en zonder angst met elkaar leven en werken. Met recht mogen wij spreken van een school met een veilige omgeving voor alle leerlingen.

  • Carré wint van de politiek!
    Het parlementaire jaar is feestelijk geopend met een voetbaltoernooi op het Binnenhof in Den Haag. En natuurlijk won het team van Carré van het team met politici onder leiding van Fred Teeven.... met maar liefst 7 - 3
  • Taart voor het Carré College
    Goede examenresultaten verdienen een taart. Dat moet wethouder de Jonge hebben gedacht. Vanmorgen werd dan ook namens hem een taart bezorgd aan de Beukelsdijk.
  • Een kunstwerk als afsluiting van Zorg&Welzijn
    De derde klassen Zorg&Welzijn hebben op een bijzondere manier het jaar afgesloten. De laatste lessen gingen over uiterlijke verzorging bij verschillende culturen. Een mooi eind van dit hoofstuk was het aanbrengen van verschillende henna-tattoo's.