Over Carré college

Het Carré College staat open voor leerlingen afkomstig uit alle culturen. Deze diversiteit draagt ertoe bij dat wij 'respect voor elkaar' en voor elkaars denkwijze hoog in het vaandel hebben staan. Wij vinden het belangrijk dat al onze leerlingen zich individueel kunnen ontwikkelen. Hierbij gaan we uit van wat de leerlingen op school en later in de maatschappij het meest nodig hebben; zelfvertrouwen, respect en sociale vaardigheden scoren daarbij hoog.

Ook van belang is het vermogen om constructief mee te bouwen aan een maatschappij, waarin mensen kennis van elkaar en elkaars achtergrond hebben en zonder angst met elkaar leven en werken. Met recht mogen wij spreken van een school met een veilige omgeving voor alle leerlingen.

  • 3P4 naar de rechtbank ...
    Bij het vak maatschappijleer komen veel verschillende onderwerpen voorbij. Eén van die onderwerpen is het thema criminaliteit en rechtstaat. In de praktijk ervaren hoe het gaat op een rechtbank is heel erg leerzaam...
  • Naar oranje!
    Zeven van onze meiden die voetballen bij Sparta, zijn met meneer Bravenboer naar het Nederlands vrouwenelftal geweest.
  • Carré naar 'Talent voor Taal'
    Net zoals vorig jaar heeft klas A2A, A2B en A3F van de ISK-afdeling meegedaan aan de landelijke schrijfwedstrijd ‘Talent voor Taal’. Alle leerlingen hebben hun best gedaan om een zo’n mooi en goed mogelijk verhaal te schrijven rond het thema ‘vriend en vijand’.