Over Carré college

Het Carré College staat open voor leerlingen afkomstig uit alle culturen. Deze diversiteit draagt ertoe bij dat wij 'respect voor elkaar' en voor elkaars denkwijze hoog in het vaandel hebben staan. Wij vinden het belangrijk dat al onze leerlingen zich individueel kunnen ontwikkelen. Hierbij gaan we uit van wat de leerlingen op school en later in de maatschappij het meest nodig hebben; zelfvertrouwen, respect en sociale vaardigheden scoren daarbij hoog.

Ook van belang is het vermogen om constructief mee te bouwen aan een maatschappij, waarin mensen kennis van elkaar en elkaars achtergrond hebben en zonder angst met elkaar leven en werken. Met recht mogen wij spreken van een school met een veilige omgeving voor alle leerlingen.

  • Praktijkexamen!
    Het praktijkexamen is in volle gang. Er wordt hard gewerkt door de leerlingen om aan de examinatoren te laten zien er allemaal geleerd is de afgelopen jaren.
  • Magister wordt vernieuwd!
    Vanaf maandagmiddag 11 mei 2015 kunt u gebruik maken van een nieuwe versie van Magister: Magister 6. Magister 6 werkt op alle apparaten: PC, Mac, Chromebook, tablet en smartphone.
  • Vernieuwingen in het VMBO
    Het vmbo wordt in heel Nederland vernieuwd. Vanaf 2016 komen er tien profielen. Deze profielen bestaan uit verplichte vakken en vakken die een leerling mag kiezen. Lees verder voor meer informatie.