Over Carré college

Het Carré College staat open voor leerlingen afkomstig uit alle culturen. Deze diversiteit draagt ertoe bij dat wij 'respect voor elkaar' en voor elkaars denkwijze hoog in het vaandel hebben staan. Wij vinden het belangrijk dat al onze leerlingen zich individueel kunnen ontwikkelen. Hierbij gaan we uit van wat de leerlingen op school en later in de maatschappij het meest nodig hebben; zelfvertrouwen, respect en sociale vaardigheden scoren daarbij hoog.

Ook van belang is het vermogen om constructief mee te bouwen aan een maatschappij, waarin mensen kennis van elkaar en elkaars achtergrond hebben en zonder angst met elkaar leven en werken. Met recht mogen wij spreken van een school met een veilige omgeving voor alle leerlingen.

  • Trots op onze leerlingen!
    Het schooljaar zit er bijna op. Klas vier heeft examen gedaan en de meeste leerlingen zwaaien af met een diploma. Gefeliciteerd namens alle medewerkers van Carré!
  • Schoolfeest en vrij
    Op dinsdag 9 juni vindt voor de medewerkers van het Carré College de jaarlijkse personeelsdag plaats. Op 10 juni is het jaarlijkse schoolfeest en 11 juni begint de dag wat later ....
  • Praktijkexamen!
    Het praktijkexamen is in volle gang. Er wordt hard gewerkt door de leerlingen om aan de examinatoren te laten zien er allemaal geleerd is de afgelopen jaren.