Over Carré college

Het Carré College staat open voor leerlingen afkomstig uit alle culturen. Deze diversiteit draagt ertoe bij dat wij 'respect voor elkaar' en voor elkaars denkwijze hoog in het vaandel hebben staan. Wij vinden het belangrijk dat al onze leerlingen zich individueel kunnen ontwikkelen. Hierbij gaan we uit van wat de leerlingen op school en later in de maatschappij het meest nodig hebben; zelfvertrouwen, respect en sociale vaardigheden scoren daarbij hoog.

Ook van belang is het vermogen om constructief mee te bouwen aan een maatschappij, waarin mensen kennis van elkaar en elkaars achtergrond hebben en zonder angst met elkaar leven en werken. Met recht mogen wij spreken van een school met een veilige omgeving voor alle leerlingen.

  • Kelvin Cabral Fortes vermist op Kaapverdië
    Verdrietig bericht. Onze leerling Kelvin Cabral Fortes is vermist geraakt tijdens zijn bezoek aan Kaapverdië.
  • Diploma-uitreiking, een superfeest!
    Na jaren van hard werken was het voor de leerlingen van VMBO GL, Kader en Basis zover. Samen met ouders, verzorgers, familie en vrienden mochten leerlingen hun diploma in ontvangst nemen. Het feest werd afgesloten met een barbecue op het binnenplein van Carré.
  • Trots op onze leerlingen!
    Het schooljaar zit er bijna op. Klas vier heeft examen gedaan en de meeste leerlingen zwaaien af met een diploma. Gefeliciteerd namens alle medewerkers van Carré!