Over Carré college

Het Carré College staat open voor leerlingen afkomstig uit alle culturen. Deze diversiteit draagt ertoe bij dat wij 'respect voor elkaar' en voor elkaars denkwijze hoog in het vaandel hebben staan. Wij vinden het belangrijk dat al onze leerlingen zich individueel kunnen ontwikkelen. Hierbij gaan we uit van wat de leerlingen op school en later in de maatschappij het meest nodig hebben; zelfvertrouwen, respect en sociale vaardigheden scoren daarbij hoog.

Ook van belang is het vermogen om constructief mee te bouwen aan een maatschappij, waarin mensen kennis van elkaar en elkaars achtergrond hebben en zonder angst met elkaar leven en werken. Met recht mogen wij spreken van een school met een veilige omgeving voor alle leerlingen.

  • Officiële aftrap van de sCoolstore
    We hebben een eigen winkel! Onder de naam sCoolstore runnen onze leerlingen een eigen kringloopwinkel. Freestyle voetballer Soufiane Touzani heeft met een echte aftrap de winkel geopend.
  • Buurvrouwen van Carré op bezoek!
    Na maanden van theorie en oefenen met elkaar, was het tijd om alles toe te passen in de praktijk. De meiden van 4V5 hebben enkele dames uit de buurt van de school in de watten gelegd.
  • 3P4 naar de rechtbank ...
    Bij het vak maatschappijleer komen veel verschillende onderwerpen voorbij. Eén van die onderwerpen is het thema criminaliteit en rechtstaat. In de praktijk ervaren hoe het gaat op een rechtbank is heel erg leerzaam...